Urban Armor Gear (UAG) este principalul si cel ma important producator de carcase (huse) dure pentru majoritatea telefoanelor mobile si a tabletelor iPad si Surface. Calitatea oferita de UAG este una recunoscuta mondial ca fiind "husa indestructibila" si spunem asta facand referire la faptul ca pentru a indeplini testul militar MIL pentru rezistenta, trebuie sa treci 1 din cei 5 pasi disponibil pentru testare.

UAG insa a trecut toti cei 5 pasi, dispozitivul fiind utilizabil dupa teste.

Acest site este detinut de iNOW SRL, in exclusivitate pentru UAG. Livram din stocul UAG la nivel de Europa si putem oferi preturi competitive.

Cum beneficiati de preturi

- Trebuie sa aveti un cont activ pe site-ul nostru si sa faceti dovada ca magazinul dumnevoastra comerciaza accesorii UAG sau are deja in componenta sa diverse brand-uri mai mult sau mai putin cunoscute international;

- Contul va fi unul normal, pana in momentul in care echipa abilitata sa se ocupe de relatia B2B va decide ca puteti face parte din grupul select de clienti UAG - iNOW SRL;

- Preturile vor fi afisate instant pe pagina produsului, cu singura conditie sa fiti autentificat in contul de client;

- Discount-urile sunt standard si in functie de capacitatea de achizitie lunara, se poate acorda un grad de bonusare.

Conditii de pret

iNOW SRL are o singura conditie in ceea ce priveste cumpararea de accesorii UAG la pret de revanzator si anume achizitia de minim 500 EUR lunar (inclusiv TVA). Se va calcula pragul automat, lunar, persoanele ce nu vor fi eligibile li se va scoate procentul de revanzator. Ne vom asigura manual si de acest lucru sa ne asiguram ca cerintele sunt indeplinite de software cu acuratete.

Facilitati:

- Preturi preferentiale UAG;

- Bonusuri lunare, cu discount aditional in functie de suma validata ca si comanda;

- Standuri de afisare oficiale UAG;

- Bannere si alte elemente de marketing.

Ne puteti contacta prin e-mail pentru o relatie personalizata. Folositi formularul de contact de pe site.